Saturday, April 17, 2010

Diari 12(penglibatan dengan kesatuan)



aku nak kata aktif sangat tu tak la tetapi kadang2 dah macam takde orang yang berani nak ke depan terpaksalah juga berbagai kerenah majikan dan ahli aku jumpa
foto ini semasa kursus one solid family di doraini bayu resort di sg doraini sg besar selangor

Diari 11(orang baru)


lama tak update blog ni menda x berapa pandai sgt
kena pulak org rumah bersalin baru2 ni
dan selamat melahirkan bayi perempuan seberat 2.51kg(operate)
dan diberi nama ameera nurzahra bertambah cucu tok 4 bersara kuala lanar